Het Begin

SENS Consult is ontstaan vanuit de constatering dat er in de energietransitie een grote behoefte bestaat aan een totaalconcept waarin advies en uitvoering samenkomen. Er is een groeiende vraag naar een betrouwbare partner die klanten kan bijstaan in het gehele verduurzamingsproces, zonder dat zij verschillende partijen hoeven in te schakelen.

De Reis naar de Oplossing

SENS Consult is opgericht met als doel klanten te ontzorgen door één aanspreekpunt te bieden voor zowel advies als uitvoering. Het platform is opgezet door ervaren Energieprestatieadviseurs die een breed scala aan diensten voor verduurzaming willen aanbieden, van energieadvies tot de daadwerkelijke uitvoering van duurzame oplossingen.

Mijlpalen en Successen

Onderweg heeft SENS Consult diverse mijlpalen bereikt en successen geboekt. Ze zijn uitgegroeid tot een gerespecteerd familiebedrijf met een breed scala aan diensten en een team van gecertificeerde vakmensen op gebied van woningisolatie en installatie van zonnepanelen en warmtepompen. Ze hebben niet alleen honderden huiseigenaren geholpen met het verduurzamen van hun woning, maar zijn ook een betrouwbare partner geworden voor bedrijven en gemeenten.

Onze Missie

Het is de missie van SENS Consult om duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn die klanten ontzorgt in het gehele verduurzamingsproces, met een breed scala aan diensten en expertise.

Door middel van ons unieke totaalconcept streven we ernaar de verduurzamingssector te vernieuwen, en het leven van huiseigenaren eenvoudiger en duurzamer maken. 

Onze Visie

Onze visie is een wereld waarin duurzaamheid en comfort hand in hand gaan, waarbij iedereen kan bijdragen aan een beter milieu en een gezondere planeet.

We streven ernaar om een groenere toekomst te creëren door innovatieve en duurzame oplossingen aan te bieden.

Wij geloven in een samenleving waarin duurzaamheid een integraal onderdeel is van het dagelijks leven, en waarin iedereen bewuste keuzes kan maken voor een duurzame toekomst.

Kom in Contact

Wilt u een energielabel aanvragen of bent u er aan toe om tot 50% minder uit te geven aan uw energierekening met isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen installatie?

SENS Consult levert milieuvriendelijke en budgetvriendelijke diensten. Neem contact met ons op via dit formulier en u wordt binnen 24 uur gebeld door uw eigen accountmanager!

Begin vandaag met besparen op uw energierekening!

SENS Consult heeft de contactgegevens nodig die u ons hebt verstrekt om contact met u op te nemen over onze diensten. Deze communicatie kan op elk gewenst moment worden beëindigd. Voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, en over onze inspanningen om uw privacy te beschermen, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.

Telefoonnummer

085-800 0851

E-mail